ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΤΕΡΗ


Συστατικά
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

4 λουκάνικα Παντέρη κομμένα σε αρκετά μεγάλα κομμάτια

1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες

1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι

400γρ ψιλοκομμένες ντομάτες

300γρ μακαρόνια βίδες ή πένες ή ότι σας αρέσει

Εκτέλεση
Βάζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό για να βράσει.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και τηγανίζουμε τις φέτες από το λουκάνικο Παντέρη σε μια αρκετά υψηλή θερμότητα μέχρι να ροδίσουν καλά.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, μέχρι να μαλακώσουν.

Ανακατεύουμε το τσίλι σε σκόνη και τις ντομάτες με τα λουκάνικα Παντέρη, μέχρι η σάλτσα να βράσει.

Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να βράζει για περίπου 10 λεπτά, ενώ μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά.

Τέλος, αφού τα ζυμαρικά βράσουν τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα όσο είναι ακόμη ζεστά.

Τα αλλαντικά ΠΑΝΤΕΡΗ θα τα βρείτε στα ψυγεία και πάγκους κοπής στα ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΕΤ